Tuinonderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Het is een probleem waar veel tuinbezitters tegenaan lopen. De tuin is aangelegd en ligt er prachtig bij, maar dan…

Onderhoudscontract
Ook het onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan nemen wij u een jaar rond het onderhoud uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op, voor het maken van een afspraak. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Hierna ontvangt u, nog steeds geheel vrijblijvend, een scherpe offerte voor een onderhoudscontract dat ervoor zorgt dat uw tuin úw tuin blijft.

Seizoensbeurten
Of het nou zomer is of winter, in ieder seizoen gebeurt er veel in uw tuin. In ieder seizoen heeft uw tuin dan ook onderhoud nodig. Daarom spreken wij van zomer-, najaars-, winter- en voorjaarsbeurten.
U kunt ervoor kiezen een of meerder seizoensbeurten door de vakman uit te laten voeren. Interesse? Neem contact met ons op en wij zullen vrijblijvend bij u langskomen voor een prijsopgaaf.
 

Grascontract
Gras groeit altijd. Maar wanneer u in uw tuin een gazon wenst, komt er meer bij kijken dan alleen het gras. We noemen een paar dingen, waarna u direct begrijpt wat we bedoelen: onkruid, kale plekken, scheuren, mos, bemesting, ....

Verder is grasmaaien voor veel mensen een noodzakelijk kwaad.
 
U kunt al dit werk aan uw gazon ook aan ons uitbesteden en zelf alleen het tuinwerk doen wat u leuk vindt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgaaf en geniet vanaf nu nog meer van uw gazon!
 
Tuinvragen
Iedereen kan ze bedenken. Er zijn van die dingen waar je plotseling tegenaan loopt en waar je eigenlijk geen raad mee weet. Een paar voorbeelden: 
  • Wanneer moet die rode struik (hoe heet hij ook al weer?) gesnoeid worden?
  • Wat doe ik in de herfst met de vaste planten?
  • De bomen worden steeds hoger, kan daar iets aan gebeuren?
  • Mijn coniferenhaag wordt bruin, wat is er aan de hand?
  • Is dat blad in de herfst nou goed voor m’n border of juist niet?
  • Iedere keer gras maaien, kan iemand anders dat niet voor me doen?
  • Mijn grasmat wordt geel en er komen kale plekken in, wie kan daar wat aan doen? 
Loopt u ook tegen dergelijke vragen aan? Maak dan gebruik van het vragenformulier op deze site onder het kopje tuinvragen of neem op een andere manier contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om uw tuinproblemen op te lossen, zodat de tuin rond uw huis ook echt úw tuin blijft!